Questions tagged [bug]

Indicates you've found an erroneous or unexpected behavior in the system that needs to be fixed.

Filter by
Sorted by
Tagged with
3
votes
2answers
97 views

Horizontal scrollbar has appeared on my Activity tab

I have just noticed that on my activity tab a horizontal scrollbar appears at the bottom of the page (not in picture) and the all tab appears to be cut off. Tested in Chrome 8.0 & FF 3.6.8. IE7 ...
3
votes
1answer
70 views

Oops, something bad happened

I have been trying for the last half an hour to post a question about wordpress and privacy on Web Applications. All goes smoothly till it comes to time of submitting the question to the site. Once I ...
3
votes
1answer
29 views

Double migration notice after inline editing

After editing a post migrated here, a duplicate notice appears for the migration information. This disappears after a refresh though.
3
votes
1answer
44 views

Horizontal ellipsis shown by its named entity in question blurb

Most likely there is some tinkering going on, but where there should be an ellipsis there is the following … which I figured stands for horizontal ellipsis?
3
votes
1answer
65 views

Selected navigation menu items missing background color

This is how Web Application's tabs are suppose to look like when they are selected or hovered over: and this is what they look like now: The culprit I have found is that the .nav .youarehere list ...
3
votes
1answer
54 views

“You've been logged in” message hidden behind “Welcome to” message

I just came to nothingtoinstall.com without being logged in and the "Welcome to..." banner appeared as expected. But then the white "You've been logged in" banner appeared below that, with the link ...
3
votes
1answer
63 views

When trying to create a question, if a new tag is suggested, it unticks the community wiki box

To reproduce: Start a new question Tick the community wiki box Fill in question and answer Make up a new tag Submit the question The page comes back complaining about not being able to create the ...
3
votes
1answer
21 views

The “Why are you flagging this post?” input box overflows the dialog.

As you can see from this screen shot: The text input box overflows the dialog.
3
votes
0answers
21 views

“Title” label isn't aligned with the rest of Meta's ask question page [closed]

I noticed that on Web Apps meta, the "Title" label isn't aligned correctly on the ask question page. Compare the meta page: To the page on the main site:
3
votes
0answers
47 views

Error on the new review page [closed]

I just found this error on the review page:
3
votes
0answers
28 views

Add comment button overflows into sidebar [duplicate]

Possible Duplicate: Comments somehow overflow when adding a new one On Safari 5, MacOS 10.5.8, when adding a comment the Add Comment button overflows into the sidebar. I have the browser ...
2
votes
2answers
31 views

Why doesn't meta.webapps have the ability to edit/ add OpenIDs ?

I want to add a second openID, my profile page doesn't have that option ? Is this by design ?
2
votes
1answer
68 views

No rep for accepted answers

The FAQ for WebApps doesn't mention any effect on rep of accepted answers. Here's how it works: if you post a good question or helpful answer, it will be voted up by your peers: you gain 10 ...
2
votes
1answer
23 views

Posts handled outside of /review do not count within review

I just handled How to use markdown in card description?, and edited it. Now going to /review it seems that I did not review the question as it shows up there (which I didn't if one thinks of review as ...
2
votes
2answers
34 views

The username on meta is not editable and does not reflect the username on the parent site

I recently changed my username on the main site (from Crossbrowser to GoodEnough), but meta hasn't followed. At first I thought I had to change it on meta's side, but there's no edit button. Is it a ...
2
votes
1answer
46 views

“You don't have the permission to use this type of flag”

In the Flagged Posts queue, I choose the "it has invalid flags" option. I receive this message: I most certainly should have this permission. Certainly I have before now. The flagging dialog also ...
2
votes
1answer
20 views

Strange timestamp bug

Why is nickyt’s answer to this question dated in november 2010, while the question itself is dated in december 2011? The question: And the answer:
2
votes
1answer
21 views

Can't include wildcards when creating a tag link

I wanted to create a tag link including a wild card: [tag:google*] but when I typed it I got: [tag:google*] i.e. Nothing. It wasn't converted into a tag link.
2
votes
1answer
112 views

New Tag Not Properly Set to Cope With Text

I tried to update my profile and found the following with the newly styled tag: Before and after is just one white space. It seems the spacing isn't properly set to cope with text.
2
votes
1answer
44 views

Inbox message for a question I have nothing to do with

I just received an inbox message regarding a question on StackExchange Meta that I never had anything to do with.
2
votes
1answer
43 views

Using <kbd> tag obscures text on the following line

When using the <kbd> tag in posts, the text in the "buttons" is large enough that it obscures some of the text in the following line, making it a bit difficult to see. Example: To add a ...
2
votes
1answer
26 views

Chat activity ad displays incorrect activity

The house ads for chat activity are showing that the latest activity was on the 8th. There has been activity since, but the ads are not reflecting the new activity.
2
votes
1answer
39 views

Targeted answer in URL hash fades to white not transparent

When you use an answer link the answer in question is highlighted briefly when you visit the link. The highlighting fades to white for the current sites. For example, try this link: FAQ for Stack ...
2
votes
0answers
28 views

Profile page layout bug

phwd’s profile page layout has a bug, as seen below: Tested in Safari, Chrome and Firefox, on Mac.
2
votes
0answers
51 views

The 404 not found image is not unique [closed]

This site's 404 not found image is not unique. It's shared with Pro Webmasters SE and Photography SE. https://webmasters.stackexchange.com/404 https://webapps.stackexchange.com/404 https://photo....
2
votes
0answers
29 views

Rendering glitch in the WebApps FAQ. [closed]

The text goes over the edge in Firefox.
2
votes
0answers
29 views

Activity bugs for “seen” and “visited” in profile [closed]

There are two bugs that I've discovered when it comes to my activity. First, my account is barely a few hours old, yet my WebApps account says "3 days, 1 consecutive": Second, and this one is even ...
2
votes
0answers
24 views
1
vote
2answers
57 views

Excerpt Not Starting Correctly

The excerpt for the excel tag is not showing all of it's information. This is how it should start: Microsoft Excel is a spreadsheet application. but it starts with: a spreadsheet application. ...
1
vote
1answer
45 views

Number of Featured Questions Not Corresponding

I just answered one of the featured (bounty) questions. Checking the other questions, made me realize that only 4 questions were shown: After clicking the complete list link, it showed me this list: ...
1
vote
1answer
70 views

Duplicate question of…

I was trying to ask a question here and this happened: Is this normal?
1
vote
1answer
87 views

Discuss a particular question - Chat FAQ

From FAQ of Web Application Chat: If you want to discuss a certain question that has been posted on Web Applications, you can create a room for it.To do so, just prepend "chat." to the question ...
1
vote
1answer
39 views

Reputation difference chat vs. normal

I had a chat session with @badp just the other day. Afterwards I noticed the following difference: Chat Normal Does a mathematical relation exist between the two ((2*normal)+10...haha)? Is it a bug?...
1
vote
1answer
19 views

Bounty text doesn't look right

Take a look at this post. Notice how the bounty text ("+50" to the left of the post) doesn't look right. The font is too big and it's in gray. It should look like what the FAQ shows (small white ...
1
vote
1answer
60 views

The new gold and bronze badges are too close in color

The colors of the gold and bronze badges in this design are too close in color and hard to distinguish. Here's a screenshot from the header: Here's a screenshot from the badges page
1
vote
1answer
23 views

Problem with question view count

I guess there's a problem with the view counts of questions. One of my questions do have an answer, but the view count is 0. Shouldn't it be at least 1?
1
vote
1answer
37 views

Comments somehow overflow when adding a new one

This happens under Chrome 6 every time I try to add a comment on that page. If I reload the page, everything is back to normal
1
vote
1answer
149 views

Why was archive.is question deleted?

Why was the archive.is (cached) question deleted without a trace? (Apparently, " deleted by Sathyajith Bhat♦ 6 hours ago ".) It's been heavily upvoted (75+ for question and top answer each), only a ...
1
vote
1answer
50 views

Vertical scroll bar on Users page

When filtering the users, if the filter doesn't return any results, a vertical scroll appears. This happens in all major browsers on Mac. Edit: Added a second screenshot with Chrome (v14) and Firefox ...
1
vote
1answer
45 views

Display name must be at least 3 chars

Why make this sudden non-backwards compatible API change? I've always been "PP" as my display name on the other 5 odd stackexchange websites, so why can't I be "PP" here? It doesn't seem fair or ...
1
vote
2answers
25 views

Site not showing I'm logged in

After I login with Yahoo OpenID, the page I'm redirected to doesn't show that I'm logged in until I manually refresh it. Is this normal?
1
vote
0answers
31 views

Escaped \` works in comment, but not answer

In the question & answer editor, the input: `\`` produces the output: ``` Whereas in the comments, the same string correctly renders a code block containing a back-tick.
1
vote
0answers
42 views

Minimum reputation message shouldn't display with “Join this community” message

The "Join this community" step should pop up without the required reputation message: PS: I was trying to upvote.
1
vote
0answers
26 views

On webapps.stackexchange.com, the protected question banner overlaps the “Not the answer you're looking for'?” banner [duplicate]

This is the same on all protected questions: The top of all tall letters (N,t,h,',l,k,f,B,d - in order) are overlapping the yellow box. This is a zoomed in image. Page Examples here and here, in ...
1
vote
0answers
45 views

Summary of Reputation below graph instead of next to it [closed]

The summary of reputation in the reputation tab is currently appearing below the reputation graph instead of next to it.
1
vote
0answers
28 views
1
vote
1answer
96 views

Chrome 6.0.477.0: Blockquote error causes text duplication [closed]

This error is browser limited, and I know that beta browsers are not supported, however is there any fix or solution for the error that occurs to me when I try and blockquote text? For example, if I ...
0
votes
1answer
38 views

<kbd> doesn't work in comments to answers/questions

Adding <kbd> tags into comments on questions & answers doesn't work. It just displays the HTML. SHIFT
0
votes
1answer
25 views

Reputation updated globally, but not for comments?

Friend, new to SE, contributing to WebApps just sent me a screenshot, that shows, that reputation updates are reflected on general counter (user bar at top) but not in comments mechanism: Is this a ...
0
votes
2answers
17 views

Is it normal that answer to Community Wiki question aren't automatically turned to Community Wiki ?

Some question are Community Wiki, but because they where switch to Community Wiki after a couple of post, the first answers aren't Community Wiki. Is it a bug or it's intended ? Example : What ...