Questions tagged [bug]

Indicates you've found an erroneous or unexpected behavior in the system that needs to be fixed.

Filter by
Sorted by
Tagged with
3
votes
1answer
44 views

Horizontal ellipsis shown by its named entity in question blurb

Most likely there is some tinkering going on, but where there should be an ellipsis there is the following … which I figured stands for horizontal ellipsis?
8
votes
2answers
79 views

Why can't I see the diffs & sources of revisions on this question?

Offical Twitter iPhone App & Bit.Ly Pro Going by the revisions on this post, there have been 3 edits with changes to tags. However, expanding the revisions shows no change. Another weird ...
3
votes
1answer
29 views

Double migration notice after inline editing

After editing a post migrated here, a duplicate notice appears for the migration information. This disappears after a refresh though.
1
vote
1answer
70 views

Duplicate question of…

I was trying to ask a question here and this happened: Is this normal?
4
votes
1answer
52 views

CSS issue on Safari on Mac

When browsing a user profile with Safari on Mac this happens: On hover, the reputation underline is mispositioned.
8
votes
1answer
91 views

Users listed on Badge slightly misaligned

On the gmail badge page, this is seen, Rebecca is lower than Al and Senseful. .mod-flair span seems to be pushing Rebecca down. Seen in the following browsers Google Chrome Mac 12.0.742.91 Safari ...
6
votes
1answer
47 views

Layout bug in User Profile page

There is a small layout bug in the User Profile page for the reputation and responses tab. The graph link for the reputation section and the all link on the responses section is cut off. Reputation ...
3
votes
2answers
96 views

Horizontal scrollbar has appeared on my Activity tab

I have just noticed that on my activity tab a horizontal scrollbar appears at the bottom of the page (not in picture) and the all tab appears to be cut off. Tested in Chrome 8.0 & FF 3.6.8. IE7 ...
4
votes
1answer
93 views

Search input element needs transparent background color, and tag anchor misaligned

The search <input> element appears not have any background-color property set to it. This, at least in Firefox 3.6 on Ubuntu, causes the input element to default to a white background, which is ...
3
votes
1answer
65 views

Selected navigation menu items missing background color

This is how Web Application's tabs are suppose to look like when they are selected or hovered over: and this is what they look like now: The culprit I have found is that the .nav .youarehere list ...
2
votes
0answers
51 views

The 404 not found image is not unique [closed]

This site's 404 not found image is not unique. It's shared with Pro Webmasters SE and Photography SE. https://webmasters.stackexchange.com/404 https://webapps.stackexchange.com/404 https://photo....
2
votes
1answer
43 views

Using <kbd> tag obscures text on the following line

When using the <kbd> tag in posts, the text in the "buttons" is large enough that it obscures some of the text in the following line, making it a bit difficult to see. Example: To add a ...
2
votes
1answer
26 views

Chat activity ad displays incorrect activity

The house ads for chat activity are showing that the latest activity was on the 8th. There has been activity since, but the ads are not reflecting the new activity.
12
votes
1answer
745 views

Questions shouldn't have two tags that are identical

This question has three tags, two of which are formula. This doesn't look right. Shouldn't the site either forbid such things or prompt for them to be corrected?
2
votes
1answer
39 views

Targeted answer in URL hash fades to white not transparent

When you use an answer link the answer in question is highlighted briefly when you visit the link. The highlighting fades to white for the current sites. For example, try this link: FAQ for Stack ...
1
vote
1answer
18 views

Bounty text doesn't look right

Take a look at this post. Notice how the bounty text ("+50" to the left of the post) doesn't look right. The font is too big and it's in gray. It should look like what the FAQ shows (small white ...
1
vote
1answer
45 views

Display name must be at least 3 chars

Why make this sudden non-backwards compatible API change? I've always been "PP" as my display name on the other 5 odd stackexchange websites, so why can't I be "PP" here? It doesn't seem fair or ...
7
votes
2answers
76 views

Syntax highlighting is not working

Syntax highlighting does not work when adding code blocks (Like StackOverflow) See this answer for an example. It works here in meta though -@phwd
1
vote
1answer
87 views

Discuss a particular question - Chat FAQ

From FAQ of Web Application Chat: If you want to discuss a certain question that has been posted on Web Applications, you can create a room for it.To do so, just prepend "chat." to the question ...
4
votes
1answer
65 views

Find and replace of NothingToInstall not quite right?

In this question: New Design Launched and here too: https://webapps.meta.stackexchange.com/questions/598/public-beta-period-has-officially-expired-so-what-now The links have .com at the end, which ...
4
votes
1answer
45 views

Make more contrast between visited and unvisited links in linked and related questions section.

If you take a look at the entries in the related questions list on any question it is REALLY hard to tell which you've visited and which you haven't (the colors are #666666 vs #888888). stackoverflow ...
4
votes
1answer
80 views

“Visited link” on Moderator tag almost impossible to read

Says it all really. Running Chrome v6.0.472.63 - no changes from the defaults w.r.t. link colours etc. - on Windows XP. I'm getting the same effect on Firefox (3.6.7) and IE 8
4
votes
1answer
212 views

Nothingtoinstall redirects to webapps.stackexchange.com

Now if you type in nothingtoinstall.com in your URL you will be directed to webapps.stackexchange.com. Isn't this a bug?
5
votes
1answer
41 views

Linked questions don't appear after move to new domain

As an example, here's a question that has a link to this question, but the link is through the old webapps.stackexchange.com domain. This means that neither question shows the other in its list of ...
1
vote
1answer
60 views

The new gold and bronze badges are too close in color

The colors of the gold and bronze badges in this design are too close in color and hard to distinguish. Here's a screenshot from the header: Here's a screenshot from the badges page
3
votes
1answer
54 views

“You've been logged in” message hidden behind “Welcome to” message

I just came to nothingtoinstall.com without being logged in and the "Welcome to..." banner appeared as expected. But then the white "You've been logged in" banner appeared below that, with the link ...
5
votes
1answer
37 views

All statistics are 0

All of the statistic figures are at 0.
1
vote
1answer
96 views

Chrome 6.0.477.0: Blockquote error causes text duplication [closed]

This error is browser limited, and I know that beta browsers are not supported, however is there any fix or solution for the error that occurs to me when I try and blockquote text? For example, if I ...
2
votes
2answers
34 views

The username on meta is not editable and does not reflect the username on the parent site

I recently changed my username on the main site (from Crossbrowser to GoodEnough), but meta hasn't followed. At first I thought I had to change it on meta's side, but there's no edit button. Is it a ...
3
votes
1answer
63 views

When trying to create a question, if a new tag is suggested, it unticks the community wiki box

To reproduce: Start a new question Tick the community wiki box Fill in question and answer Make up a new tag Submit the question The page comes back complaining about not being able to create the ...
1
vote
2answers
25 views

Site not showing I'm logged in

After I login with Yahoo OpenID, the page I'm redirected to doesn't show that I'm logged in until I manually refresh it. Is this normal?
0
votes
2answers
17 views

Is it normal that answer to Community Wiki question aren't automatically turned to Community Wiki ?

Some question are Community Wiki, but because they where switch to Community Wiki after a couple of post, the first answers aren't Community Wiki. Is it a bug or it's intended ? Example : What ...
4
votes
1answer
25 views

Accepted answer not showing at the top?

Accepted answers don't seem to be displaying at the top of the answer list on here (as in meta). Is that by design or is it a bug? One example is this question where eagle's posting of Jeff's answer ...
1
vote
1answer
23 views

Problem with question view count

I guess there's a problem with the view counts of questions. One of my questions do have an answer, but the view count is 0. Shouldn't it be at least 1?
4
votes
1answer
24 views

Inconsistent visited & consecutive days

I think the problem which was marked as status-completed in this question still remains for Web Apps. Here is a screeny from my Web Apps profile. It shows 6 visited days with 6 consecutive, but I'm a ...
2
votes
2answers
29 views

Why doesn't meta.webapps have the ability to edit/ add OpenIDs ?

I want to add a second openID, my profile page doesn't have that option ? Is this by design ?
5
votes
1answer
47 views

Better landing page for users without site access

Pre-beta the site only is accessible to those of us who committed on Area51. The site landing (the index) shows a login page to users who do not yet have access, and a message suggesting that they ...
3
votes
1answer
21 views

The “Why are you flagging this post?” input box overflows the dialog.

As you can see from this screen shot: The text input box overflows the dialog.
2
votes
1answer
68 views

No rep for accepted answers

The FAQ for WebApps doesn't mention any effect on rep of accepted answers. Here's how it works: if you post a good question or helpful answer, it will be voted up by your peers: you gain 10 ...
5
votes
1answer
62 views

How do bounties work on WebApps meta?

It turns out you can't get reputation from the WebApps meta site and you presumably can't lose it either. However, the WebApps meta still has a featured tab, so i'm wondering how bounties work on it. ...
1
vote
0answers
45 views

Summary of Reputation below graph instead of next to it [closed]

The summary of reputation in the reputation tab is currently appearing below the reputation graph instead of next to it.
3
votes
0answers
28 views

Add comment button overflows into sidebar [duplicate]

Possible Duplicate: Comments somehow overflow when adding a new one On Safari 5, MacOS 10.5.8, when adding a comment the Add Comment button overflows into the sidebar. I have the browser ...
-1
votes
1answer
33 views

Voting on question disabled because voting on answers?

I voted on the answer, not on the question. or does starring count as voting?
1
vote
1answer
37 views

Comments somehow overflow when adding a new one

This happens under Chrome 6 every time I try to add a comment on that page. If I reload the page, everything is back to normal
1
vote
0answers
28 views
5
votes
1answer
35 views

Why do the profiles say seen IN x hours?

Can you predict the future?
9
votes
1answer
58 views

FAQ refers to Stack Apps

In the reputation section of the FAQ there are three references to Stack Apps. This is also true of the meta FAQ.
2
votes
0answers
29 views

Rendering glitch in the WebApps FAQ. [closed]

The text goes over the edge in Firefox.
2
votes
0answers
29 views

Activity bugs for “seen” and “visited” in profile [closed]

There are two bugs that I've discovered when it comes to my activity. First, my account is barely a few hours old, yet my WebApps account says "3 days, 1 consecutive": Second, and this one is even ...
2
votes
0answers
24 views