Questions tagged [bug]

Indicates you've found an erroneous or unexpected behavior in the system that needs to be fixed.

Filter by
Sorted by
Tagged with
12
votes
1answer
749 views

Questions shouldn't have two tags that are identical

This question has three tags, two of which are formula. This doesn't look right. Shouldn't the site either forbid such things or prompt for them to be corrected?
10
votes
1answer
76 views

CSS bleed-thru on tags

I'm seeing an issue with CSS on Firefox (22, Windows) where the little triangles in the new tag icons are bleeding through popups. Here's a screenie: I have not checked it in other browsers.
9
votes
1answer
124 views

No rep for question upvotes?

I was just upvoted for a question on Meta, but there was no rep increase.
9
votes
1answer
58 views

FAQ refers to Stack Apps

In the reputation section of the FAQ there are three references to Stack Apps. This is also true of the meta FAQ.
8
votes
2answers
79 views

Why can't I see the diffs & sources of revisions on this question?

Offical Twitter iPhone App & Bit.Ly Pro Going by the revisions on this post, there have been 3 edits with changes to tags. However, expanding the revisions shows no change. Another weird ...
8
votes
1answer
91 views

Users listed on Badge slightly misaligned

On the gmail badge page, this is seen, Rebecca is lower than Al and Senseful. .mod-flair span seems to be pushing Rebecca down. Seen in the following browsers Google Chrome Mac 12.0.742.91 Safari ...
8
votes
0answers
40 views

Main and meta favicon are indistinguishable

There is no difference between the favicon / small logo (the one which is used e.g. in the Achievements dialog) of Web Applications and Web Applications Meta: (click to enlarge; the top one is meta, ...
7
votes
1answer
44 views

Different labels on main page

There's two questions on main page, both mention authors, but only one of them has label "asked", why? Links to questions: Birthday notifications on Google Calendar How to configure Google Calendar ...
7
votes
1answer
41 views

Tag missing from wildcard search

I did a search for all tags starting with "google": [google*] And it returned this url: https://webapps.stackexchange.com/questions/tagged/google+or+google-spreadsheets+or+google-drive+or+google-...
7
votes
1answer
226 views

Percent-encoding of asterisks (*) in links

In this answer I linked a URL that contains a * character: http://wayback.archive.org/web/*/http://www.alexa.com/topsites The * char seems to be converted to %2a. When I click this link, I get the ...
7
votes
1answer
31 views

Typo in the FAQ

From the FAQ: Shouldn't that be application?
7
votes
2answers
76 views

Syntax highlighting is not working

Syntax highlighting does not work when adding code blocks (Like StackOverflow) See this answer for an example. It works here in meta though -@phwd
6
votes
1answer
45 views

Inserting an image inserts extra bracketed numbers

I don't know if this is a bug or what so I'm reporting it as a bug. Insert an image using: Then see what seems to be an extra pair of brackets wrapped around a "1": This doesn't seem to affect ...
6
votes
1answer
67 views

Render Error on Main Site

I noticed this (Chrome 26, Windows 7) on the main site of Web Applications: As seen above the info image is too close to the unanswered image on the sprite rev 2013.4.8.61 Firefox 19.0.2 - Windows ...
6
votes
1answer
41 views

Phantom triangles on downvote warning

There are phantom triangles on top of the warning bubble when low-rep users downvote a post: I'm running Chrome 40.0.2214.115 m on Windows 7 x64.
6
votes
1answer
55 views

Tags on the Users page get truncated when they are too long

When the tags are too long, they overflow and the result is as in the image below.
6
votes
1answer
47 views

Layout bug in User Profile page

There is a small layout bug in the User Profile page for the reputation and responses tab. The graph link for the reputation section and the all link on the responses section is cut off. Reputation ...
5
votes
1answer
34 views

Only featured questions being shown

Why are only featured questions being shown at this URL? https://webapps.stackexchange.com/questions/tagged/facebook Before, this URL would show all questions tagged with 'facebook'.
5
votes
1answer
62 views

How do bounties work on WebApps meta?

It turns out you can't get reputation from the WebApps meta site and you presumably can't lose it either. However, the WebApps meta still has a featured tab, so i'm wondering how bounties work on it. ...
5
votes
1answer
46 views

Render Difference vs. Mobile

The table, created by Tom, renders a bit awkward on my Nexus 4. On my desktop it renders OK: Answer on Web Applications On my phone: Model: Nexus 4, OS:4.3, Browser: Chrome Beta OS: Win7, Chrome (...
5
votes
1answer
38 views

Review page filter bug

I found the following error on the question review page. To reproduce it, click on the filter link. This happens on every type of review. Edit: Idem for meta. This occurs when the explanation of the ...
5
votes
1answer
46 views

Leftover posts in /review first answers not being reviewed

There are five posts currently in the /review section under the first answers tab that refuse to acknowledge I looked at them. For example reviewing Facebook like button without iframe will show as ...
5
votes
1answer
42 views

Linked questions don't appear after move to new domain

As an example, here's a question that has a link to this question, but the link is through the old webapps.stackexchange.com domain. This means that neither question shows the other in its list of ...
5
votes
1answer
37 views

All statistics are 0

All of the statistic figures are at 0.
5
votes
1answer
47 views

Better landing page for users without site access

Pre-beta the site only is accessible to those of us who committed on Area51. The site landing (the index) shows a login page to users who do not yet have access, and a message suggesting that they ...
5
votes
1answer
35 views

Why do the profiles say seen IN x hours?

Can you predict the future?
5
votes
1answer
69 views

Tooltip flows under header

The tooltip for the impact widget on the profile page flows under the header. (I have checked only on Ask Different and it behaves correctly there.) Affected browsers: Safari (Mac OS) Google Chrome ...
4
votes
1answer
26 views

Accepted answer not showing at the top?

Accepted answers don't seem to be displaying at the top of the answer list on here (as in meta). Is that by design or is it a bug? One example is this question where eagle's posting of Jeff's answer ...
4
votes
1answer
91 views

Why Favorite and Ignored tags add button text is not visible on Web Applications site?

Just I have noticed on the Web Applications site that there is no text on the Add button for Favorite and Ignored tags text box. See the screenshot below. EDIT: The same thing happens on Meta too. ...
4
votes
1answer
51 views

Old answer (nov 2010) shown as new

An answer from late 2010 has just became available in the review section as a new user’s answer to an old question.
4
votes
1answer
52 views

CSS issue on Safari on Mac

When browsing a user profile with Safari on Mac this happens: On hover, the reputation underline is mispositioned.
4
votes
1answer
49 views

Bottom border is not displaying in the profile page

There are few bottom border issue in the user profile page. In the Profile tab - Top Posts section, the bottom border is not displaying. In the Activity tab - Questions, Answers, Badges and Active ...
4
votes
1answer
100 views

Add Buttons render differently in IE to Chrome

During a stay at my parents in-law (I don't use IE), I noticed that the buttons render differently in IE 10(version 10.0.9200.16466) and IE 9. See added snapshots: IE10 (main) IE9 (meta) Should ...
4
votes
1answer
50 views

Search index is way out of date

I think there's something wrong with this site's search reindexing job. For instance, a search for [google-chrome] closed:0 (sorted by relevance) lists this question having been asked in April, 2014 ...
4
votes
1answer
90 views

Edit suggestion rejected and approved at the same time

Some hours ago I have fixed multiple issues a post. This edit was rejected by the community user without any reason, a long standing bug on our network. Strange enough, but now I see my edit was ...
4
votes
1answer
79 views

Clicking repeatedly on the flag button repeats the “waiting” animation

When clicking repeatedly on the “flag” button, the “waiting” animation gets displayed as many times as there were clicks. (To reproduce this, the AJAX response should take longer than expected.) I ...
4
votes
1answer
40 views

Sidebar Box to the left of questions on meta highly unreadable

There is not enough contrast here, I feel as though this change was recent as I have not noticed this before. All the notes have white text on light backgrounds. Chrome 18.0.1025.163 Mac Safari 5....
4
votes
1answer
93 views

Search input element needs transparent background color, and tag anchor misaligned

The search <input> element appears not have any background-color property set to it. This, at least in Firefox 3.6 on Ubuntu, causes the input element to default to a white background, which is ...
4
votes
1answer
65 views

Find and replace of NothingToInstall not quite right?

In this question: New Design Launched and here too: https://webapps.meta.stackexchange.com/questions/598/public-beta-period-has-officially-expired-so-what-now The links have .com at the end, which ...
4
votes
1answer
45 views

Make more contrast between visited and unvisited links in linked and related questions section.

If you take a look at the entries in the related questions list on any question it is REALLY hard to tell which you've visited and which you haven't (the colors are #666666 vs #888888). stackoverflow ...
4
votes
1answer
80 views

“Visited link” on Moderator tag almost impossible to read

Says it all really. Running Chrome v6.0.472.63 - no changes from the defaults w.r.t. link colours etc. - on Windows XP. I'm getting the same effect on Firefox (3.6.7) and IE 8
4
votes
1answer
24 views

Inconsistent visited & consecutive days

I think the problem which was marked as status-completed in this question still remains for Web Apps. Here is a screeny from my Web Apps profile. It shows 6 visited days with 6 consecutive, but I'm a ...
4
votes
1answer
60 views

Search operators not working correctly

I like to search for questions that aren't closed, that has at least one answer but which doesn't have an accepted or upvoted answer, so that I can surface hidden gems that deserve votes. closed:no ...
4
votes
1answer
51 views

Badge total not updating

According to my recent activity and profile page (https://webapps.stackexchange.com/users/21/chrisf) I've been awarded three badges, but the total on the summary is still saying 2. In addition I've ...
4
votes
0answers
41 views

Why isn't the +2 reputation from accepting an answer on your own question negated when that question (as well as the answer) is deleted?

Unless a post has a score > 3 and was visible on the site for > 60 days, the reputation gained and/or lost from it is reverted if it gets deleted. Except it doesn't revert the +2 reputation for ...
4
votes
0answers
58 views

New activity is broken [closed]

The activity that displays new posts is broken, unless this is how it's supposed to be:
4
votes
0answers
93 views

Horizontal scrolling bar on Users page

I noticed a horizontal scrolling bar above the footer on the Users page. This happens in any browser on Mac OS 10.6.8. Update 11/10/2012: I’ve just seen this bug again. I’ll nominate the question for ...
4
votes
0answers
216 views

Nothingtoinstall redirects to webapps.stackexchange.com

Now if you type in nothingtoinstall.com in your URL you will be directed to webapps.stackexchange.com. Isn't this a bug?
3
votes
1answer
40 views

No completion of the name after @ in comments in Meta for Web Applications

There seems to be no completion popup when adding a comment to a particular answer. Steps to reproduce are: Navigate to Clicking on tag link on a question does not list other questions with that same ...
3
votes
1answer
41 views

Question title spacing

The space between the question's title and its content is not right and the up-vote arrow is overlapping the respective space. This happens in all major browsers on Mac OS. See the screenshots below. ...