Stack Exchange Network

Stack Exchange network consists of 174 Q&A communities including Stack Overflow, the largest, most trusted online community for developers to learn, share their knowledge, and build their careers.

Visit Stack Exchange

Questions tagged [bug]

Indicates you've found an erroneous or unexpected behavior in the system that needs to be fixed.

1
vote
0answers
11 views

Minimum reputation message shouldn't display with “Join this community” message

The "Join this community" step should pop up without the required reputation message: PS: I was trying to upvote.
2
votes
0answers
18 views

Profile page layout bug

phwd’s profile page layout has a bug, as seen below: Tested in Safari, Chrome and Firefox, on Mac.
4
votes
0answers
27 views

Why isn't the +2 reputation from accepting an answer on your own question negated when that question (as well as the answer) is deleted?

Unless a post has a score > 3 and was visible on the site for > 60 days, the reputation gained and/or lost from it is reverted if it gets deleted. Except it doesn't revert the +2 reputation for ...
7
votes
1answer
42 views

Different labels on main page

There's two questions on main page, both mention authors, but only one of them has label "asked", why? Links to questions: Birthday notifications on Google Calendar How to configure Google Calendar ...
4
votes
1answer
43 views

Bottom border is not displaying in the profile page

There are few bottom border issue in the user profile page. In the Profile tab - Top Posts section, the bottom border is not displaying. In the Activity tab - Questions, Answers, Badges and Active ...
4
votes
1answer
49 views

Search index is way out of date

I think there's something wrong with this site's search reindexing job. For instance, a search for [google-chrome] closed:0 (sorted by relevance) lists this question having been asked in April, 2014 ...
3
votes
1answer
69 views

Oops, something bad happened

I have been trying for the last half an hour to post a question about wordpress and privacy on Web Applications. All goes smoothly till it comes to time of submitting the question to the site. Once I ...
0
votes
1answer
28 views

No-longer-ignored tag displays as ignored

I have a tag that is displaying in question lists in faded form as if it is one of my ignored tags, but it isn't. I had it as one of my ignored tags for quite a while, but as I started using the app ...
4
votes
1answer
59 views

Search operators not working correctly

I like to search for questions that aren't closed, that has at least one answer but which doesn't have an accepted or upvoted answer, so that I can surface hidden gems that deserve votes. closed:no ...
6
votes
1answer
43 views

Inserting an image inserts extra bracketed numbers

I don't know if this is a bug or what so I'm reporting it as a bug. Insert an image using: Then see what seems to be an extra pair of brackets wrapped around a "1": This doesn't seem to affect ...
3
votes
1answer
37 views

No completion of the name after @ in comments in Meta for Web Applications

There seems to be no completion popup when adding a comment to a particular answer. Steps to reproduce are: Navigate to Clicking on tag link on a question does not list other questions with that same ...
5
votes
1answer
67 views

Tooltip flows under header

The tooltip for the impact widget on the profile page flows under the header. (I have checked only on Ask Different and it behaves correctly there.) Affected browsers: Safari (Mac OS) Google Chrome ...
6
votes
1answer
41 views

Phantom triangles on downvote warning

There are phantom triangles on top of the warning bubble when low-rep users downvote a post: I'm running Chrome 40.0.2214.115 m on Windows 7 x64.
5
votes
1answer
34 views

Only featured questions being shown

Why are only featured questions being shown at this URL? https://webapps.stackexchange.com/questions/tagged/facebook Before, this URL would show all questions tagged with 'facebook'.
4
votes
1answer
50 views

Old answer (nov 2010) shown as new

An answer from late 2010 has just became available in the review section as a new user’s answer to an old question.
3
votes
0answers
21 views

“Title” label isn't aligned with the rest of Meta's ask question page [closed]

I noticed that on Web Apps meta, the "Title" label isn't aligned correctly on the ask question page. Compare the meta page: To the page on the main site:
1
vote
0answers
26 views

On webapps.stackexchange.com, the protected question banner overlaps the “Not the answer you're looking for'?” banner [duplicate]

This is the same on all protected questions: The top of all tall letters (N,t,h,',l,k,f,B,d - in order) are overlapping the yellow box. This is a zoomed in image. Page Examples here and here, in ...
1
vote
1answer
44 views

Number of Featured Questions Not Corresponding

I just answered one of the featured (bounty) questions. Checking the other questions, made me realize that only 4 questions were shown: After clicking the complete list link, it showed me this list: ...
0
votes
1answer
25 views

Reputation updated globally, but not for comments?

Friend, new to SE, contributing to WebApps just sent me a screenshot, that shows, that reputation updates are reflected on general counter (user bar at top) but not in comments mechanism: Is this a ...
2
votes
1answer
45 views

“You don't have the permission to use this type of flag”

In the Flagged Posts queue, I choose the "it has invalid flags" option. I receive this message: I most certainly should have this permission. Certainly I have before now. The flagging dialog also ...
6
votes
1answer
55 views

Tags on the Users page get truncated when they are too long

When the tags are too long, they overflow and the result is as in the image below.
5
votes
1answer
45 views

Render Difference vs. Mobile

The table, created by Tom, renders a bit awkward on my Nexus 4. On my desktop it renders OK: Answer on Web Applications On my phone: Model: Nexus 4, OS:4.3, Browser: Chrome Beta OS: Win7, Chrome (...
2
votes
1answer
21 views

Can't include wildcards when creating a tag link

I wanted to create a tag link including a wild card: [tag:google*] but when I typed it I got: [tag:google*] i.e. Nothing. It wasn't converted into a tag link.
7
votes
1answer
40 views

Tag missing from wildcard search

I did a search for all tags starting with "google": [google*] And it returned this url: https://webapps.stackexchange.com/questions/tagged/google+or+google-spreadsheets+or+google-drive+or+google-...
4
votes
1answer
90 views

Edit suggestion rejected and approved at the same time

Some hours ago I have fixed multiple issues a post. This edit was rejected by the community user without any reason, a long standing bug on our network. Strange enough, but now I see my edit was ...
1
vote
2answers
57 views

Excerpt Not Starting Correctly

The excerpt for the excel tag is not showing all of it's information. This is how it should start: Microsoft Excel is a spreadsheet application. but it starts with: a spreadsheet application. ...
10
votes
1answer
76 views

CSS bleed-thru on tags

I'm seeing an issue with CSS on Firefox (22, Windows) where the little triangles in the new tag icons are bleeding through popups. Here's a screenie: I have not checked it in other browsers.
2
votes
1answer
112 views

New Tag Not Properly Set to Cope With Text

I tried to update my profile and found the following with the newly styled tag: Before and after is just one white space. It seems the spacing isn't properly set to cope with text.
6
votes
1answer
67 views

Render Error on Main Site

I noticed this (Chrome 26, Windows 7) on the main site of Web Applications: As seen above the info image is too close to the unanswered image on the sprite rev 2013.4.8.61 Firefox 19.0.2 - Windows ...
0
votes
1answer
44 views

Reputation in the user profile is not vertically aligned

The numbers that show the reputation in my profile are not vertically aligned. See the following screenshot: Also see the following zoomed screenshot which shows that 3 is one pixel taller than the ...
4
votes
1answer
100 views

Add Buttons render differently in IE to Chrome

During a stay at my parents in-law (I don't use IE), I noticed that the buttons render differently in IE 10(version 10.0.9200.16466) and IE 9. See added snapshots: IE10 (main) IE9 (meta) Should ...
1
vote
1answer
38 views

Reputation difference chat vs. normal

I had a chat session with @badp just the other day. Afterwards I noticed the following difference: Chat Normal Does a mathematical relation exist between the two ((2*normal)+10...haha)? Is it a bug?...
7
votes
1answer
195 views

Percent-encoding of asterisks (*) in links

In this answer I linked a URL that contains a * character: http://wayback.archive.org/web/*/http://www.alexa.com/topsites The * char seems to be converted to %2a. When I click this link, I get the ...
2
votes
1answer
41 views

Inbox message for a question I have nothing to do with

I just received an inbox message regarding a question on StackExchange Meta that I never had anything to do with.
0
votes
1answer
36 views

<kbd> doesn't work in comments to answers/questions

Adding <kbd> tags into comments on questions & answers doesn't work. It just displays the HTML. SHIFT
2
votes
1answer
20 views

Strange timestamp bug

Why is nickyt’s answer to this question dated in november 2010, while the question itself is dated in december 2011? The question: And the answer:
5
votes
1answer
38 views

Review page filter bug

I found the following error on the question review page. To reproduce it, click on the filter link. This happens on every type of review. Edit: Idem for meta. This occurs when the explanation of the ...
3
votes
0answers
47 views

Error on the new review page [closed]

I just found this error on the review page:
7
votes
1answer
31 views

Typo in the FAQ

From the FAQ: Shouldn't that be application?
4
votes
1answer
79 views

Clicking repeatedly on the flag button repeats the “waiting” animation

When clicking repeatedly on the “flag” button, the “waiting” animation gets displayed as many times as there were clicks. (To reproduce this, the AJAX response should take longer than expected.) I ...
4
votes
1answer
91 views

Why Favorite and Ignored tags add button text is not visible on Web Applications site?

Just I have noticed on the Web Applications site that there is no text on the Add button for Favorite and Ignored tags text box. See the screenshot below. EDIT: The same thing happens on Meta too. ...
4
votes
0answers
58 views

New activity is broken [closed]

The activity that displays new posts is broken, unless this is how it's supposed to be:
4
votes
1answer
40 views

Sidebar Box to the left of questions on meta highly unreadable

There is not enough contrast here, I feel as though this change was recent as I have not noticed this before. All the notes have white text on light backgrounds. Chrome 18.0.1025.163 Mac Safari 5....
2
votes
1answer
23 views

Posts handled outside of /review do not count within review

I just handled How to use markdown in card description?, and edited it. Now going to /review it seems that I did not review the question as it shows up there (which I didn't if one thinks of review as ...
5
votes
1answer
46 views

Leftover posts in /review first answers not being reviewed

There are five posts currently in the /review section under the first answers tab that refuse to acknowledge I looked at them. For example reviewing Facebook like button without iframe will show as ...
3
votes
1answer
41 views

Question title spacing

The space between the question's title and its content is not right and the up-vote arrow is overlapping the respective space. This happens in all major browsers on Mac OS. See the screenshots below. ...
1
vote
1answer
50 views

Vertical scroll bar on Users page

When filtering the users, if the filter doesn't return any results, a vertical scroll appears. This happens in all major browsers on Mac. Edit: Added a second screenshot with Chrome (v14) and Firefox ...
4
votes
0answers
93 views

Horizontal scrolling bar on Users page

I noticed a horizontal scrolling bar above the footer on the Users page. This happens in any browser on Mac OS 10.6.8. Update 11/10/2012: I’ve just seen this bug again. I’ll nominate the question for ...
3
votes
1answer
44 views

Horizontal ellipsis shown by its named entity in question blurb

Most likely there is some tinkering going on, but where there should be an ellipsis there is the following &hellip; which I figured stands for horizontal ellipsis?
8
votes
2answers
79 views

Why can't I see the diffs & sources of revisions on this question?

Offical Twitter iPhone App & Bit.Ly Pro Going by the revisions on this post, there have been 3 edits with changes to tags. However, expanding the revisions shows no change. Another weird ...